احیای معادن راکد، رویکرد اصلی سازمان صمت استان یزد است:

  1. خانه
  2. /
  3. کانال سرب و روی
  4. /
  5. احیای معادن راکد، رویکرد اصلی سازمان صمت استان یزد است:

کانی فرآوران نوآور ؛ تلفیق دانش ، نوآوری و توسعه

احیای معادن راکد، رویکرد اصلی سازمان صمت استان یزد است:

احیای معادن راکد، رویکرد اصلی سازمان صمت استان یزد است:

محمدرضا صادقیان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد دراین‌باره به خبرنگار ایمنا می‌گوید: احیای معادن راکد، رویکرد اصلی سازمان صمت استان یزد است، علاوه بر این پروژه‌های زیاد اکتشافی در استان طی ماه‌های گذشته انجام شده است که نتایج آن به زودی اعلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه تعداد پروانه بهره‌برداری معدنی استان ۷۵۴ است، می‌افزاید: ظرفیت پروانه بهره‌برداری در این منطقه ۸۰ میلیون تن با ذخیره قطعی ۲۰۵۶ میلیون تن بوده و برای حدود ۱۵ هزار نفر اشتغال‌زایی واقعی داشته است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به اینکه ۶۰ درصد از وسعت استان یزد دارای ظرفیت معدنی است، خاطرنشان می‌کند: یزد دومین استان معدنی و نخستین استان کشور در تنوع مواد معدنی است و تاکنون در مجموع ۲۳۱ مورد پروانه اکتشاف، ۱۳۲ مورد گواهی کشف و ۴۳ مورد مجوز برداشت در یزد صادر شده است و در حال حاضر ۸۱۰ پروانه بهره‌برداری فعال در استان وجود دارد.

به گفته فعالان حوزه معدن حدود ۳۷۰ معدن استان تعطیل یا نیمه تعطیل است و بیشترین مشکلات بخش معدن در ارتباط ماشین‌آلات است، ماشین‌آلاتی که تعمیرات آن بیشتر از نگهداری هزینه دارد و باعث جلوگیری از رقابت معدن، بازار بد و نبود مصرف بهینه می‌شود، ماشین آلات فرسوده استان بهره‌وری معادن را به شدت پایین آورده است.

مخالفت ارگان‌های ماده ۲۴ قانون معادن، افزایش شدید قیمت ماشین‌آلات معدنی و هزینه‌های تعمیر و نگهداری آن‌ها، افزایش بی‌رویه قیمت مواد ناریه (هزینه‌های اتشکاری در معادن)، لغو تقسیط حقوق دولتی معادن، افزایش بی‌رویه حقوق دولتی معادن (استفاده از فرمول وزارت) و تغییر در نحوه محاسبه مازاد تبصره ۳ ماده ۶ قانون معادن درباره محدوده‌های مزایده‌ای از دیگر معایب این طرح است که رفع این چالش‌ها بدون برگزاری جلسات هم‌اندیشی با متخصصان این حوزه میسر نیست.

مهدی ملایی، دبیر کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی یزد نیز به خبرنگار ایمنا می‌گوید: نقش مهم معدن و معدن‌کاری در تولید ناخالص ملی کشور بر هیچکس پوشیده نیست.

وی ادامه می‌دهد: بعضی مسائل، موانع و چالش‌ها وجود دارد که انتظار می‌رود در راستای بهبود وضعیت فعلی، ارتقای جایگاه معدن و افزایش مشارکت بخش خصوصی در توسعه فعالیت‌های اکتشافی و بهره‌برداری از معادن با حمایت مسئولان چالش‌های پیش‌روی معدنکاری رفع شود.

پست های مرتبط
نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید