فعال معدنی در گفت و گو با تحریریه بررسی کرد؛ موانع توسعه تولید و بهره‌‍وری بخش معدنی کشور:

  1. خانه
  2. /
  3. کانال سرب و روی
  4. /
  5. فعال معدنی در گفت و گو با تحریریه بررسی کرد؛ موانع توسعه تولید و بهره‌‍وری بخش معدنی کشور:

کانی فرآوران نوآور ؛ تلفیق دانش ، نوآوری و توسعه

فعال معدنی در گفت و گو با تحریریه بررسی کرد؛ موانع توسعه تولید و بهره‌‍وری بخش معدنی کشور:

رئیس اتحادیه صادر کنندگان فرآورده های صنایع و معادن سرب و روی ایران اعتقاد دارد تولید داخلی به دلیل افزایش نرخ ارز، سنگ اندازی ها، ناترازی انرژی و عدم توجه به تامین زیرساخت های مورد نیاز بخش صنعت و معدن در کنار رانت خوارانی که مانع واردات ابزار و ماشین های مورد نیاز می شوند، زمین گیر شده است.

«حسن حسینقلی» رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های صنایع و معادن سرب و روی ایران در گفت و گو با «تحریریه» از جمله مهمترین چالش های پیش روی اهالی صنعت و معدن کشور را تامین ضروری ترین نیازهای خود بخصوص در واردات ماشین آلات به دلیل سنگ اندازی ها، افزایش میزان عوارض و مالیات وضع شده از سوی دولت دانست و افزود: در خصوص افزایش نرخ ارز نباید فقط به کاهش قدرت خرید مردم و افزایش نرخ اقلام اساسی مورد نیاز مردم اشاره کرد بلکه بالا رفتن نرخ ارز طی سال های اخیر و بعد از تشدید تحریم ها قیمت بسیاری از ابزارآلات و ماشین های مورد نیاز صنعت و معدن کشور را به شدت افزایش داده است.

وی در این باره خاطر نشان کرد: در کنار چالش هایی که با دولت در خصوص عوارض و مالیات های سنگین و مباحث مرتبط با حقوق دولتی داریم به عنوان مثال یک بیل الکترونیکی کمتر از ۲۰ میلیارد تومان قیمت ندارد، بیلی که باید بیست ساعت در روز کار کند.
فعال عرضه صنعت و معدن کشور معتقد است: افزایش نرخ ارز در کنار سنگ اندازی ها و عدم توجه به تامین زیر ساخت های مورد نیاز بخش صنعت و معدن، تولید داخلی را زمین گیر کرده است. متاسفانه رانت خوارانی که در همه مجموعه های مرتبط حضور دارند مانع از واردات ابزار و ماشین های مورد نیاز صنعت و معدن کشور شده اند و ما را فقط محدود به خرید ابزار و ماشین آلات مورد نیاز این بخش از کشور چین می کنند آن هم مشروط به پرداخت باج!

رئیس اتحادیه صادر کنندگان فرآورده های صنایع و معادن سرب و روی ایرانی خاطر نشان کرد: در صورتی که به رانت خواران مستقر در برخی نهادها رانت داده نشود حتی اجازه واردات ماشین آلات و ابزارهای مورد نیاز از چین هم داده نمی شود. در این صورت است که بعد از گذراندن زمان طولانی و چالش های بسیار با وزارت صنایع، قادر می شویم چند ماشین وارد کنیم. تاسفبارتر این است ماشین هایی که به صورت سی کی دی وارد می شود حتی به درستی سرهم بندی نمی شوند.

حسینقلی معتقد است: به نظر می رسد اگر حقوق پرسنل شرکت های سازنده و تولید کننده ماشین های سنگین و ابزارآلات مورد نیاز صنعت و معدن را بپردازیم و پرسنل این شرکت ها کاری نکنند و از ما حقوق دریافت کنند، باز هم به نفع صنعت و معدن کشور است.

پست های مرتبط
نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید